









Cena
-
od
do
0339 Kuchnia elektryczna 4-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 10,4kW.
0340 Podstawa zabudowana z 2 szufladami typ 0340

Podstawa zabudowana z dwiema szufladami pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 400mm x 620mm x 580mm
0341 Grill elektryczny typ 0341

Urządzenie zostało zaprojektowane zgodnie z istniejącymi normami. W zależności od potrzeb oferujemy grill elektryczny o płycie grzewczej 380mm x 570mm lub 780mm x 570mm. Produkt w całości jest wykonany z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej (chromowo-niklowej). Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji nasze urządzenia mogą być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 5,4kW.
0342 Grill elektryczny typ 0342

Urządzenie zostało zaprojektowane zgodnie z istniejącymi normami. W zależności od potrzeb oferujemy grill elektryczny o płycie grzewczej 380mm x 570mm lub 780mm x 570mm. Produkt w całości jest wykonany z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej (chromowo-niklowej). Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji nasze urządzenia mogą być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 10,8kW.
0343 Podstawa zabudowana z 4 szufladami typ 0343

Podstawa zabudowana z czterema szufladami pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 800mm x 620mm x 580mm
0346 Frytkownica elektryczna typ 0346

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w dużej mierze uzależnione jest od wykorzystania frytkownic . Frytkownice elektryczne należą do szerokiej grupy profesjonalnych urządzeń do smażenia w głębokim oleju warzyw tj. ziemniaki, itp., kawałków kurczaka, mięsa, ryb.
0347 Bemar elektryczny

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania bemarów. Bemar jest urządzeniem, którego zadaniem jest utrzymanie wcześniej przygotowanych potraw w określonej temperaturze. Daje to możliwość dostarczenia potraw klientowi zachowując założoną temperaturę.
0349 Taboret elektryczny

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania taboretów elektrycznych grzewczych. Taboret elektryczny, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy.
0352-3kW Kuchnia indukcyjna 1 strefa grzewcza Linia 450

Kuchnia indukcyjna jedna strefa grzewcza wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
0352-5kW Kuchnia indukcyjna 1 strefa grzewcza TYP 0352-5kW Linia 450

Kuchnia indukcyjna jedna strefa grzewcza wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
0353-3 Kuchnia indukcyjna WOK Linia 450

Kuchnia indukcyjna WOK wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
0353-5 Kuchnia indukcyjna WOK Linia 450

Kuchnia indukcyjna WOK wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
0354 Kuchenka ceramiczna 2-polowa typ 0354

Kuchenka elektryczna nablatowa, o wymiarach 400x700x300 mm z płytą ceramiczną 2 polową. Szyba ceramiczna o wymiarach 290x520 mm. Dotykowy panel regulujący moc.
Zasilanie 230 V, moc sumaryczna 2,9 kW.
0382 Taboret indukcyjny typ 0382

Taboret indukcyjny wykonany w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
- wykonany ze stali nierdzewnej
- posiada atesty PZH
0393 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 3 urządzenia 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0394 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 4 urządzenia 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0395 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 5 urządzeń 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0396 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 6 urządzeń 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0802 Bemar stacjonarny 2 - komorowy typ 0802

Bemar stacjonarny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych.Pierwszego dania w temperaturze +75 stopni Ci drugiego dania +60 stopni C. Bemar stacjonarny 2- komorowy o wymiarach 740 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 1,6 kW.
RYSUNEK POGLĄDOWY
0803 Bemar stacjonarny 3 - komorowy typ 0803

Bemar stacjonarny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością.Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stacjonarny 3- komorowy o wymiarach 1085 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 2,4 kW.