









UWAGA - WYMAGANA PRZESYŁKA PALETOWA.
0302 -5kW Kuchnia indukcyjna płaska 2 strefy grzewcze TYP 0302 5 kW Linia 700

Kuchnia indukcyjna płaska z dwoma strefami grzewczymi. Kuchnia wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
0302-3kW Kuchnia indukcyjna płaska 2 strefy grzewcze Linia 700

Kuchnia indukcyjna płaska z dwoma strefami grzewczymi. Kuchnia wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
0303-3kW Kuchnia indukcyjna WOK Linia 700

Kuchnia indukcyjna WOK wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.
0303-5kW Kuchnia indukcyjna WOK Linia 700

PROMOCJA! KUCHNIA DOSTĘPNA OD RĘKI.Kuchnia indukcyjna WOK wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Cewki indukcyjne oddzielone są wysokiej jakości płytą ceramiczną.Atrakcyjna cena!
0320 Podstawa otwarta z półką typ 0320

Podstawa otwarta z półką pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 400mm x 700mm x 580mm.
0321 Podstawa otwarta z półką typ 0321

Podstawa otwarta z półką pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 800mm x 700mm x 580mm.
0322 Patelnia elektryczna multifunkcyjna

Patelnia elektryczna multifunkcyjna wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji nasze urządzenia mogą być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz.
0323 Patelnia elektryczna multifunkcyjna

Patelnia elektryczna multifunkcyjna wykonana w całości z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej. Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji nasze urządzenia mogą być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz.
0324 Makaroniarka typ 0324

Makaroniarka jest nowoczesnym urządzeniem gastronomicznym przeznaczonym do gotowania lub utrzymywania w stanie gorącym uprzednio przygotowanych potraw. Urządzenie wykonane jest ze stali odpornej na korozję co wraz z solidnym wykonaniem zapewnia dużą trwałość, estetykę i zachowanie najwyższych standardów higieny.
0325 Podstawa zabudowana z półką typ 0325

Podstawa zabudowana z półką pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 400mm x 620mm x 580mm.
0326 Podstawa zabudowana z półką typ 0326

Podstawa zabudowana z półką pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 800mm x 620mm x 580mm.
0330 Podstawa zabudowana z drzwiami otwieranymi typ 0330

Podstawa zabudowana z drzwiami otwieranymi pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 400mm x 620mm x 580mm
0331 Podstawa zabudowana z drzwiami otwieranymi typ 0331

Podstawa zabudowana z drzwiami otwieranymi pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 800mm x 620mm x 580mm
0332 Kuchnia elektryczna 2-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 3,6kW.
0333 Kuchnia elektryczna 2-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 4,1kW.
0334 Kuchnia elektryczna 2-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 4,6kW.
0335 Kuchnia elektryczna 2-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 5,2kW.
0336 Kuchnia elektryczna 4-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 7,2kW.
0337 Kuchnia elektryczna 4-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 8,2kW.
0338 Kuchnia elektryczna 4-płytowa

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania kuchenek elektrycznych. Kuchenka elektryczna, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy. Zasilanie 3-fazowe ~400V/50Hz, moc 9,2kW.