








1060 Okap nad piec konwekcyjno-parowy typ 1060
towar niedostępny

Opis
- Okap gastronomiczny nad piec konwekcyjno-parowy
- Przeznaczeniem okapu jest miejscowy odciąg zanieczyszczeń (cząstek tłuszczu, pary wodnej, zapachu, nadmiaru ciepła) powstających podczas obróbki termicznej potraw.
- Wykonany w całości ze stali nierdzewnej.
- Dostępny w standardzie DC.
- Atesty PZH.
- Gładkie powierzchnie łatwe do utrzymania w czystości.
- W zamówieniu należy podać średnicę króćców, ilość oraz położenie.
- Okapy bez oświetlenia.
- W opcji za dopłatą zawiesia.
- Standardowa długość okapu: L= 900 mm
- Standardowa głębokość okapu: B= 1200 mm
- Wysokość:420 mm
- Okapy wykonywane na zamówienie. Standardowy czas oczekiwania na realizację zamówienia 7 dni.
- Przy zamówieniu wymagana jest przedpłata.
- Wymiary niestandardowe, opcje dodatkowe, inne rozwiazania - informacja: tel. +48 512 995 968