








1030 Okap centralny typ 1030
Opis
- Okap gastronomiczny wyciągowy centralny.Do montażu nad wyspą urządzeń.
- Przeznaczeniem okapu jest miejscowy odciąg zanieczyszczeń (cząstek tłuszczu, pary wodnej, zapachu, nadmiaru ciepła) powstających podczas obróbki termicznej potraw.
- Wykonany w całości ze stali nierdzewnej.
- Dostępny w standardzie: DC.
- Atesty PZH.
- Gładkie powierzchnie łatwe do utrzymania w czystości.
- W cenie okapu labiryntowe łapacze tłuszczu oraz króćce do podłączenia instalacji wyciągowej.
- W zamówieniu należy podać średnicę króćców, ilość oraz położenie.
- Okapy dostępne w wersjach z oświetleniem lub bez.
- W opcji za dopłatą zawiesia.
- Standardowe długości okapów: L= 1000÷5600 mm (co 100 mm)
- Standardowe głębokości okapów: B= 1200-2400 mm
- Dwie wysokości do wyboru: H=425 mm lub 525 mm
- Okapy wykonywane na zamówienie. Standardowy czas oczekiwania na realizację zamówienia 7 dni.
- Przy zamówieniu wymagana jest przedpłata.
- Wymiary niestandardowe, opcje dodatkowe, inne rozwiazania - informacja: tel. +48 512 995 968