








0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2
towar niedostępny

Opis
- Wykonana ze stali nierdzewnej.
- Atesty PZH.
- Estetyczna i funkcjonalna.
- Zakres temperatur od +2 do +10 stopni C
- Funkcja automatycznego rozmrażania.
- Wewnątrz komoty ruszt GN 1/1.
- W blacie otwór na pojemniki GN.
- Pojemność 2xGN 1/1 i 2 x GN 1/4.
- Pojemność komory: 90 litrów.
- Zasilanie ~230 V/ 50Hz.
- Moc 395 W.
- W opcji za dopłatą drzwi przeszklone oraz oświetlenie jarzeniowe lub LED.
- Standardowa szerokość: B = 700 mm
- Standardowa długość: L = 950 mm
- Standardowa wysokość: H = 850 mm.
- Lady sałatkowe wykonywane na zamówienie. Standardowy czas oczekiwania na realizację zamówienia 10 dni.
- Przy zamówieniu wymagana jest przedpłata.
- Wymiary niestandardowe, opcje, inne rozwiązania - informacja: tel.+48 512 995 968
- Każdy użytkownik wyrobów ze stali nierdzewnej musi być świadomy konieczności regularnego czyszczenia i konserwacji wyrobów nierdzewnych.
- Mycie powinno usuwać brud i osady, które pozostawione zbyt długo na powierzchni stali nierdzewnej mogą zainicjować korozję i zmatowienie powierzchni.
- W większości przypadków wystarczy miękka ściereczka lub gąbka zwilżona wodą z dodatkiem łagodnego detergentu (np. środka do zmywania naczyń). Każdorazowo należy następnie powierzchnię spłukać zimną wodą i wytrzeć do sucha.
- Rekomendowany środek do pielęgnacji powierzchni mających kontakt z żywnością (blaty stołów roboczych, patelnie, grille itp.) - Catilon Uni des prod. Rubcon
- Rekomendowane środki do czyszczenia i konserwacji powierzchni nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością (okapy gastronomiczne, fronty mebli itp.): Preparat do czyszczenia i konserwacji stali nierdzewnej prod. Berner Polska nr art. 160366; Preparat do pielęgnacji i polerowania stali nierdzewnej Catilon Steel Shine prod. Rubcon
- Należy unikać kontaktu stali nierdzewnej ze stalą czarną (węglową), do czyszczenia powierzchni nie nalezy używać ostrych narzędzi i środków ściernych (szczotek drucianych, wełny czyszczącej, stalowych poduszek do szorowania).
- Powierzchnie szlifowane należy wycierać wzdłuż kierunku szlifu, a nie w poprzek.
- Szczegółowa Instrukcja czyszczenia i konserwacji wyrobów ze stali nierdzewnej do pobrania w pliku poniżej.