








0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902
Opis
- Wykonany ze stali nierdzewnej.
- Atesty PZH.
- Estetyczny i funkcjonalny.
- Zakres temperatur od +2 do +10 stopni C
- Funkcja automatycznego rozmrażania.
- Możliwość zakupu drzwi przeszklonych oraz oświetlenia jarzeniowego.
- Pojemność komór: 95 litrów 120 litrów
- Zasilanie ~230 V/ 50Hz
- Moc 425 W
- Wewnątrz komory: dla B=600 mm 2 x półka perforowana, dla B=700 mm 2 x ruszt GN 1/1
- Standardowa szerokość: B = 600 mm lub 700 mm
- Standardowa długość: L = 1800 mm
- Standardowa wysokość: H = 850 mm.
- Stoły chłodnicze wykonywane na zamówienie. Standardowy czas oczekiwania na realizację zamówienia 10 dni.
- Przy zamówieniu wymagana jest przedpłata.
- Wymiary niestandardowe, opcje, inne rozwiązania - informacja: tel.+48 512 995 968
- Każdy użytkownik wyrobów ze stali nierdzewnej musi być świadomy konieczności regularnego czyszczenia i konserwacji wyrobów nierdzewnych.
- Mycie powinno usuwać brud i osady, które pozostawione zbyt długo na powierzchni stali nierdzewnej mogą zainicjować korozję i zmatowienie powierzchni.
- W większości przypadków wystarczy miękka ściereczka lub gąbka zwilżona wodą z dodatkiem łagodnego detergentu (np. środka do zmywania naczyń). Każdorazowo należy następnie powierzchnię spłukać zimną wodą i wytrzeć do sucha.
- Rekomendowany środek do pielęgnacji powierzchni mających kontakt z żywnością (blaty stołów roboczych, patelnie, grille itp.) - Catilon Uni des prod. Rubcon
- Rekomendowane środki do czyszczenia i konserwacji powierzchni nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością (okapy gastronomiczne, fronty mebli itp.): Preparat do czyszczenia i konserwacji stali nierdzewnej prod. Berner Polska nr art. 160366; Preparat do pielęgnacji i polerowania stali nierdzewnej Catilon Steel Shine prod. Rubcon
- Należy unikać kontaktu stali nierdzewnej ze stalą czarną (węglową), do czyszczenia powierzchni nie nalezy używać ostrych narzędzi i środków ściernych (szczotek drucianych, wełny czyszczącej, stalowych poduszek do szorowania).
- Powierzchnie szlifowane należy wycierać wzdłuż kierunku szlifu, a nie w poprzek.
- Szczegółowa Instrukcja czyszczenia i konserwacji wyrobów ze stali nierdzewnej do pobrania w pliku poniżej.