


ZL 050 Luralite Plus typ ZL 050
513,01 zł

ZL 055 NECTAR typ 055
642,28 zł

ZE 126 PlusZap 16 W typ ZE 126_ Nierdz.
342,28 zł

ZE 127 PlusZap 30 W typ ZE 127_Nierdz.
440,65 zł

TYP 752060 Zaparzacz Typ 752060
359,00 zł


0354 Kuchenka ceramiczna 2-polowa typ 0354
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
10 dni
Opis
- Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- Posiada atesty PZH
- Estetyczna i funkcjonalna, łatwa do utrzymania w czystości.
- Dotykowy panel regulujący moc.
- Moc sumaryczna: 2,9 kW:
- 1 x pole grzewcze ø 145 mm 1200 W,
- 1 x pole grzewcze ø 120/180 mm 700/1700 W,
- Zasilanie 230 V.
- Regulowane nóżki w standardzie.
- 3 warianty posadowienia:
- na blacie,
- na dedykowanej podstawie,
- na stanowisku mobilnym.
- Standardowa szerokość: B = 700 mm
- Standardowa długość: L = 400 mm
- Standardowa wysokość: H = 300 mm.
- Szyba ceramiczna: 290x520 mm.
Dedykowane podstawy pod urządzenie:
- Podstawa otwarta z półką 400x620x580.
- Podstawa zabudowana 400x620x580.
- Podstawa zabudowana z drzwiami 400x620x580.
- Podstawa zabudowana z dwoma szufladami 400x620x580.
- Bloki kuchenne.
- Stanowiska mobilne.
- Urządzenia elektryczne wykonywane na zamówienie. Standardowy czas oczekiwania na realizację zamówienia 10 dni.
- Przy zamówieniu wymagana jest przedpłata.
- Wymiary niestandardowe, opcje, inne rozwiązania - informacja: tel.+48 512 995 968
Zasady użytkowania, czyszczenia i konserwacji mebli nierdzewnych:
- Każdy użytkownik wyrobów ze stali nierdzewnej musi być świadomy konieczności regularnego czyszczenia i konserwacji wyrobów nierdzewnych.
- Mycie powinno usuwać brud i osady, które pozostawione zbyt długo na powierzchni stali nierdzewnej mogą zainicjować korozję i zmatowienie powierzchni.
- W większości przypadków wystarczy miękka ściereczka lub gąbka zwilżona wodą z dodatkiem łagodnego detergentu (np. środka do zmywania naczyń). Każdorazowo należy następnie powierzchnię spłukać zimną wodą i wytrzeć do sucha.
- Rekomendowany środek do pielęgnacji powierzchni mających kontakt z żywnością (blaty stołów roboczych, patelnie, grille itp.) - Catilon Uni des prod. Rubcon
- Rekomendowane środki do czyszczenia i konserwacji powierzchni nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością (okapy gastronomiczne, fronty mebli itp.): Preparat do czyszczenia i konserwacji stali nierdzewnej prod. Berner Polska nr art. 160366; Preparat do pielęgnacji i polerowania stali nierdzewnej Catilon Steel Shine prod. Rubcon
- Należy unikać kontaktu stali nierdzewnej ze stalą czarną (węglową), do czyszczenia powierzchni nie nalezy używać ostrych narzędzi i środków ściernych (szczotek drucianych, wełny czyszczącej, stalowych poduszek do szorowania).
- Powierzchnie szlifowane należy wycierać wzdłuż kierunku szlifu, a nie w poprzek.
- Szczegółowa Instrukcja czyszczenia i konserwacji wyrobów ze stali nierdzewnej do pobrania w pliku poniżej.