Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Urządzenia gastronomiczne

0842 Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi 2 - komorowy typ 0842

0842 Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi 2 -  komorowy typ 0842
0842 Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi 2 - komorowy typ 0842

Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar jezdny 2- komorowy o wymiarach 1040 x 660 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 1,6 kW. Bemary posiadają zestawy kołowe: dwa obrotowe i dwa obrotowe z hamulcem.

Cena:

0843 Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi 3 - komorowy typ 0843

0843 Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi 3 -  komorowy typ 0843
0843 Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi 3 - komorowy typ 0843

Bemar jezdny z blatami rozsuwanymi wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar jezdny 3- komorowy o wymiarach 1385 x 660 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 2,4 kW. Bemary posiadają zestawy kołowe: dwa obrotowe i dwa obrotowe z hamulcem.

Cena:

0870 Nadstawka jednopółkowa grzewcza typ 0870

0870 Nadstawka jednopółkowa grzewcza typ 0870
0870 Nadstawka jednopółkowa grzewcza typ 0870

Nadstawka jednopółkowa grzewcza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją nadstawki jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej podgrzanych. Ciepło emitowane jest głównie w dół przez promieniowanie oraz delikatnie przez płaszczyznę półki. Standardowa długość do wyboru od L = 800 mm do 1900 mm (co 100 mm), standardowa szerokość    B = 300 mm, wysokość H = 400 mm. W standardzie wewnątrz półki grzałka ceramiczna temp. 50oC. Moc dla grzałki ceramicznej od 0,4kW ÷ 1kW (w zależności od wybranej długości). Nogi zakończone zaślepką. W opcji za dopłatą możliwe wersje z grzałką powietrzną - temp. 45oC lub z promiennikiem świecącym - temp. 70oC. Jako opcja dostępne również stopki regulowane oraz zestaw montażowy do blatu.

Cena:

0875 Nadstawka dwupółkowa grzewczo- neutralna typ 0875

0875  Nadstawka dwupółkowa grzewczo- neutralna typ 0875
0875 Nadstawka dwupółkowa grzewczo- neutralna typ 0875

Nadstawka dwupółkowa grzewcza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją nadstawki jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej podgrzanych. Wewnątrz dolnej półki grzałka ceramiczna temp. 50oC. Ciepło emitowane jest głównie w dół przez promieniowanie oraz delikatnie przez płaszczyznę półki. Standardowa długość do wyboru od L = 800 mm do 1900 mm (co 100 mm), standardowa szerokość B = 300 mm, wysokość H = 700 mm. Moc dla grzałki ceramicznej od 0,4kW ÷ 1kW (w zależności od wybranej długości). Nogi zakończone zaślepką. W opcji za dopłatą możliwe wersje z grzałką powietrzną - temp. 45oC lub z promiennikiem świecącym - temp. 70oC. Możliwość zamiany półki neutralnej na drugą półkę grzewczą. Jako opcja dostępne również stopki regulowane oraz zestaw montażowy do blatu.

Cena:

0880 Szafka grzewcza przyścienna typ 0880

0880 Szafka grzewcza przyścienna typ 0880
0880 Szafka grzewcza przyścienna typ 0880

Szafka grzewcza przyścienna wykonana z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją szafki jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Drzwi szafki w wersji suwanej. Do wyboru dwie standardowe szerokości szafki 600 mm lub 700 mm, oraz długości od 1100 mm do 1600 mm. Wewnątrz szafki półka perforowana przestawna. Zakres temperatur: 30 ÷ 60 oC. Moc 2,0 kW. 

Cena:

0881 Szafka grzewcza przelotowa typ 0881

0881 Szafka grzewcza przelotowa typ 0881
0881 Szafka grzewcza przelotowa typ 0881

Szafka grzewcza przelotowa wykonana z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją szafki jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Drzwi szafki w wersji suwanej. Do wyboru dwie standardowe szerokości szafki 600 mm lub 700 mm, oraz długości od 1100 mm do 1600 mm. Wewnątrz szafki półka perforowana przestawna. Zakres temperatur: 30 ÷ 60 oC. Moc 2,0 kW. 

Cena:

0882 Szafka grzewcza przyścienna wysoka typ 0882

0882 Szafka grzewcza przyścienna wysoka typ 0882
0882 Szafka grzewcza przyścienna wysoka typ 0882

Szafka grzewcza przyścienna wykonana z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją szafki jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Drzwi szafki w wersji suwanej. Do wyboru dwie standardowe szerokości szafki 600 mm lub 700 mm, oraz długości od 1000 mm do 1200 mm. Wewnątrz szafki półki perforowane przestawne. Zakres temperatur: 30 ÷ 60 oC. Moc 4,0 kW. 

Cena:

0883 Szafka grzewcza przelotowa wysoka typ 0883

0883 Szafka grzewcza przelotowa wysoka typ 0883
0883 Szafka grzewcza przelotowa wysoka typ 0883

Szafka grzewcza przyścienna wykonana z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją szafki jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Drzwi szafki w wersji suwanej. Do wyboru dwie standardowe szerokości szafki 600 mm lub 700 mm, oraz długości od 1000 mm do 1200 mm. Wewnątrz szafki półki perforowane przestawne. Zakres temperatur: 30 ÷ 60 oC. Moc 4,0 kW. 

Cena:

0885 Szafa bankietowa typ 0885

0885 Szafa bankietowa typ 0885
0885 Szafa bankietowa typ 0885

Szafa bankietowa przeznaczona jest do dystrybucji i transportu talerzy z potrawami podczas imprez np. bankietów. Temperatura potraw podtrzymywana jest wilgotnym powietrzem dzięki czemu potrawy nie wysuszają się. Szafa wykonana jest w całości ze stali nierdzewnej. Korpus oraz drzwi są dwuścienne, izolowane matą z waty mineralnej. Ściany wewnątrz szafy wyposażone są w wyprofilowane prowadnice na tace. Umożliwiają one umieszczenie do 20 tac rozmieszczonych w 110 mm odstępach. Dwuczęściowe drzwi wahadłowe uchylają się niemal o 270° i umożliwiają wygodny dostęp do wnętrza szafy. Zastosowanie podwozia oraz ergonomicznych uchwytów na bocznych ścianach daje możliwość wykorzystania wózka do dystrybucji potraw na miejscu jak i przewożenia ich. Dzięki ruchomej bramce do zawieszania pojemników GN możemy zawiesić GN 1/1, 2/1.  Na obudowie znajduje się miejsce na zwinięcie przewodu. Dzięki zbiornikowi z wodą temperaturę potraw można podtrzymywać powietrzem suchym jak i wilgotnym. Moduł ze ślizgami jest wyciągany w całości w celu łatwiejszego czyszczenia wnętrza szafy.

Cena:
szt.

0895 Dystrybutor talerzy typ 0895

0895 Dystrybutor talerzy  typ 0895
0895 Dystrybutor talerzy typ 0895

Dystrybutor talerzy jest urządzeniem, którego zadaniem jest podgrzanie i utrzymanie talerzy w określonej temperaturze. Dystrybutor w całości wykonany jest z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej (chromowo-niklowej). Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych. Elementy grzewcze umieszczone są komorze dystrybutora talerzy.

Cena:

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2
0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3
0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane astesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem  typ 0901
0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem  typ 0902
0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904
0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905
0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907
0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909
0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2

0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2
0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.

Cena:
szt.

0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3

0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3
0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.

Cena:
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl