









Producent
Cena
-
od
do
0343 Podstawa zabudowana z 4 szufladami typ 0343

Podstawa zabudowana z czterema szufladami pod urządzenia elektryczne. Wymiary podstawy 800mm x 620mm x 580mm
0346 Frytkownica elektryczna typ 0346

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w dużej mierze uzależnione jest od wykorzystania frytkownic . Frytkownice elektryczne należą do szerokiej grupy profesjonalnych urządzeń do smażenia w głębokim oleju warzyw tj. ziemniaki, itp., kawałków kurczaka, mięsa, ryb.
0347 Bemar elektryczny

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania bemarów. Bemar jest urządzeniem, którego zadaniem jest utrzymanie wcześniej przygotowanych potraw w określonej temperaturze. Daje to możliwość dostarczenia potraw klientowi zachowując założoną temperaturę.
0349 Taboret elektryczny

Prawidłowe funkcjonowanie kuchni restauracyjnej, hotelowej, stołówkowej czy też innych obiektów zbiorowego żywienia, w ogromnej mierze uzależnione jest od wykorzystania taboretów elektrycznych grzewczych. Taboret elektryczny, jest urządzeniem, na którym można gotować, smażyć i piec potrawy.
0354 Kuchenka ceramiczna 2-polowa typ 0354

Kuchenka elektryczna nablatowa, o wymiarach 400x700x300 mm z płytą ceramiczną 2 polową. Szyba ceramiczna o wymiarach 290x520 mm. Dotykowy panel regulujący moc.
Zasilanie 230 V, moc sumaryczna 2,9 kW.
0393 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 3 urządzenia 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0394 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 4 urządzenia 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0395 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 5 urządzeń 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0396 Blok kuchenny - podstawa pod urządzenia

Blok kuchenny – podstawa pod 6 urządzeń 400x700mm. Służy on do komponowania dowolnej gamy urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu użytkownik sam dobiera urządzenia, które chciałby mieć w kuchni. Można w nim umieścić rożnego rodzaju nablatowe urządzenia elektryczne tj. kuchenki elektryczne, grille, frytkownice, patelnie , kuchenki indukcyjne, makaroniarki, bemary.
0802 Bemar stacjonarny 2 - komorowy typ 0802

Bemar stacjonarny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych.Pierwszego dania w temperaturze +75 stopni Ci drugiego dania +60 stopni C. Bemar stacjonarny 2- komorowy o wymiarach 740 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 1,6 kW.
RYSUNEK POGLĄDOWY
0803 Bemar stacjonarny 3 - komorowy typ 0803

Bemar stacjonarny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością.Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stacjonarny 3- komorowy o wymiarach 1085 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 2,4 kW.
0804 Bemar stacjonarny 4 - komorowy typ 0804

Bemar stacjonarny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością.Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stacjonarny 4 - komorowy o wymiarach 1430 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 3,2 kW.
RYSUNEK POGLĄDOWY.
0806 Bemar stołowy 2- komorowy typ 0806

Bemar stołowy wykonany z atestowanych blach, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stołowy 2- komorowy o wymiarach 740 x 600 x 300 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 1,6kW.
RYSUNEK POGLĄDOWY
0807 Bemar stołowy 3 - komorowy typ 0807

Bemar stołowy wykonany z atestowanych blach, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością.Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stołowy 3- komorowy o wymiarach 1085 x 600 x 300 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 2,4 kW.
0808 Bemar stołowy 4 - komorowy typ 0808

Bemar stołowy wykonany z atestowanych blach, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stacjonarny 4 - komorowy o wymiarach 1430 x 600 x 300 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 3,2 kW.
0812 Bemar jezdny 2 - komorowy typ 0812

Bemar jezdny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar jezdny 2- komorowy o wymiarach 765 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 1,6 kW. Bemary posiadają zestawy kołowe: dwa obrotowe i dwa obrotowe z hamulcem.
RYSUNEK POGLĄDOWY.
0813 Bemar jezdny 3 - komorowy typ 0813

Bemar jezdny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar jezdny 3- komorowy o wymiarach 1110 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 2,4 kW. Bemary posiadają zestawy kołowe: dwa obrotowe i dwa obrotowe z hamulcem.
0814 Bemar jezdny 4 - komorowy typ 0814

Bemar jezdny wykonany z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar jezdny 4 - komorowy o wymiarach 1455 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 3,2 kW. Bemary posiadają zestawy kołowe: dwa obrotowe i dwa obrotowe z hamulcem.
RYSUNEK POGLĄDOWY
0822 Bemar stacjonarny z szafką 2 - komorowy typ 0822

Bemar stacjonarny z szafką 2 - komorowy wykonany jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stacjonarny z szafką 2- komorowy o wymiarach 740 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 1,6 kW.
RYSUNEK POGLĄDOWY
0823 Bemar stacjonarny z szafką 3 - komorowy typ 0823

Bemar stacjonarny z szafką 3 - komorowy wykonany jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo - niklowej w gatunku 0H18N9, które dopuszczone są do kontaktu z żywnością. Zasadniczą funkcją bemaru jest podtrzymywanie ciepła potraw wcześniej przygotowanych. Bemar stacjonarny z szafką 3 - komorowy o wymiarach 1085 x 600 x 850 mm. Występuje ze sterowaniem centralnym lub niezależnym. Zakres temperatur: 30 - 90 stopni C. Moc 2,4 kW.