Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

UWAGA -  WYMAGANA PRZESYŁKA PALETOWA.

Urządzenia chłodnicze i mroźnicze

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2
0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3
0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane astesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem  typ 0901
0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem  typ 0902
0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904
0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905
0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907
0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909
0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2

0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2
0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.

Cena:
szt.

0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3

0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3
0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.

Cena:
szt.

0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2
0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy stół wykończony jest blatem z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3
0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4
0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0922 Witryna chłodnicza stołowa typ 0922

0922 Witryna chłodnicza stołowa typ 0922
0922 Witryna chłodnicza stołowa typ 0922

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością.

Cena:
szt.

0940 Witryna chłodnicza typ 0940

0940 Witryna chłodnicza typ 0940
0940 Witryna chłodnicza typ 0940

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Witrny chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość witryn to 2000 mm.

Cena:
szt.

0943 Witryna chłodnicza na napoje typ 0943

0943 Witryna chłodnicza na napoje typ 0943
0943 Witryna chłodnicza na napoje typ 0943

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Witrny chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością.Witryna posiada 3 półki wewnątrz. Nowoczesny design.

Cena:
szt.

0984 Podstawa chłodnicza z 4 szufladami typ 0984

0984 Podstawa chłodnicza z 4 szufladami typ 0984
0984 Podstawa chłodnicza z 4 szufladami typ 0984

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Podstawa chłodnicza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 600 mm.

Cena:
szt.

0986 Podstawa chłodnicza z 6 szufladami typ 0986

0986 Podstawa chłodnicza z 6 szufladami typ 0986
0986 Podstawa chłodnicza z 6 szufladami typ 0986

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Podstawa chłodnicza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość podstaw chłodniczych to 600 mm.

Cena:
szt.

HF-600 Szafa mroźnicza TYP HF-600

HF-600 Szafa mroźnicza TYP HF-600
HF-600 Szafa mroźnicza TYP HF-600

Mroźnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Szafy mroźnicze wykonane są w dwóch standardach: lakierowane białe oraz ze stali nierdzewnej.Zakres temperatur od -18 do -22 stopni.

Cena:
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl