Produkt dnia
ZL 050 Luralite Plus typ ZL 050
ZL 050 Luralite Plus typ ZL 050
513,01 zł
szt.
ZL 055 NECTAR typ 055
ZL 055 NECTAR typ 055
642,28 zł
szt.
ZE 126 PlusZap  16 W typ ZE 126_ Nierdz.
ZE 126 PlusZap 16 W typ ZE 126_ Nierdz.
342,28 zł
szt.
ZE 127 PlusZap  30 W typ ZE 127_Nierdz.
ZE 127 PlusZap 30 W typ ZE 127_Nierdz.
440,65 zł
szt.
TYP 752060 Zaparzacz Typ 752060
TYP 752060 Zaparzacz Typ 752060
359,00 zł
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

UWAGA -  WYMAGANA PRZESYŁKA PALETOWA.

Urządzenia chłodnicze i mroźnicze

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2
0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3
0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane astesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem  typ 0901
0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem  typ 0902
0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904
0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905
0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907
0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909
0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2

0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2
0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.

Cena:
szt.

0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3

0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3
0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.

Cena:
szt.

0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2
0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy stół wykończony jest blatem z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3
0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4
0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0922 Witryna chłodnicza stołowa typ 0922

0922 Witryna chłodnicza stołowa typ 0922
0922 Witryna chłodnicza stołowa typ 0922

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością.

Cena:
szt.

0940 Witryna chłodnicza typ 0940

0940 Witryna chłodnicza typ 0940
0940 Witryna chłodnicza typ 0940

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Witrny chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość witryn to 2000 mm.

Cena:
szt.

0943 Witryna chłodnicza na napoje typ 0943

0943 Witryna chłodnicza na napoje typ 0943
0943 Witryna chłodnicza na napoje typ 0943

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Witrny chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością.Witryna posiada 3 półki wewnątrz. Nowoczesny design.

Cena:
szt.

0984 Podstawa chłodnicza z 4 szufladami typ 0984

0984 Podstawa chłodnicza z 4 szufladami typ 0984
0984 Podstawa chłodnicza z 4 szufladami typ 0984

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Podstawa chłodnicza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 600 mm.

Cena:
szt.

0986 Podstawa chłodnicza z 6 szufladami typ 0986

0986 Podstawa chłodnicza z 6 szufladami typ 0986
0986 Podstawa chłodnicza z 6 szufladami typ 0986

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Podstawa chłodnicza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość podstaw chłodniczych to 600 mm.

Cena:
szt.

HF-600 Szafa mroźnicza TYP HF-600

HF-600 Szafa mroźnicza TYP HF-600
HF-600 Szafa mroźnicza TYP HF-600

Mroźnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Szafy mroźnicze wykonane są w dwóch standardach: lakierowane białe oraz ze stali nierdzewnej.Zakres temperatur od -18 do -22 stopni.

Cena:
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl