









UWAGA - WYMAGANA PRZESYŁKA PALETOWA.
0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane astesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY
0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY
0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.
0915/2 Lada sałatkowa 2 - komorowa typ 0915/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.
0915/3 Lada sałatkowa 3 - komorowa typ 0915/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Lady wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Lady występują w wersji z drzwiami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość lad sałatkowych to 850 mm.
0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy stół wykończony jest blatem z płyty laminowanej w kolorze jasnym.
0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.
0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.
0922 Witryna chłodnicza stołowa typ 0922

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością.
0940 Witryna chłodnicza typ 0940

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Witrny chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość witryn to 2000 mm.
0943 Witryna chłodnicza na napoje typ 0943

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Witrny chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością.Witryna posiada 3 półki wewnątrz. Nowoczesny design.
0984 Podstawa chłodnicza z 4 szufladami typ 0984

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Podstawa chłodnicza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 600 mm.
0986 Podstawa chłodnicza z 6 szufladami typ 0986

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Podstawa chłodnicza wykonana jest z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość podstaw chłodniczych to 600 mm.
HF-600 Szafa mroźnicza TYP HF-600

Mroźnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Szafy mroźnicze wykonane są w dwóch standardach: lakierowane białe oraz ze stali nierdzewnej.Zakres temperatur od -18 do -22 stopni.