









Producent
Cena
-
od
do
0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy stół wykończony jest blatem z płyty laminowanej w kolorze jasnym.
0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.
0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.