Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

UWAGA -  WYMAGANA PRZESYŁKA PALETOWA.

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2
0900/2 Stół chłodniczy 2-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/2

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3
0900/3 Stół chłodniczy 3-komorowy z agregatem u dołu typ 0900/3

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane astesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem  typ 0901
0901 Stół chłodniczy 2 - komorowy z agregatem typ 0901

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem  typ 0902
0902 Stół chłodniczy 3 - komorowy z agregatem typ 0902

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904
0904 Stół chłodniczy 2 - komorowy z szufladami typ 0904

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905
0905 Stół chłodniczy 3 - komorowy z szufladami typ 0905

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia.Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromowo- niklowej w gatunku 0H18N9, które umożliwiają kontakt z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.


RYSUNEK MA CHARAKTER POGLĄDOWY

Cena:

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907
0907 Stół chłodniczy 2 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0907

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909
0909 Stół chłodniczy 3 - komorowy z drzwiami i szufladami typ 0909

Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni zbiorowego żywienia. Główne zadanie tych urządzeń to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich dla danego produktu. Stoły chłodnicze wykonane są z atestowanych blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Stoły występują w wersjach z drzwiami lub szufladami. Są łatwe w obsłudze. Standardowa wysokość stołów chłodniczych to 850 mm.

Cena:

0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2
0920/2 Stół do pizzy 2- komorowy typ 0920/2

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy stół wykończony jest blatem z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3
0920/3 Stół do pizzy 3- komorowy typ 0920/3

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze.Każdy blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.

0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4
0920/4 Stół do pizzy 4- komorowy typ 0920/4

NOWOŚĆ!Chłodnicze urządzenia gastronomiczne obok mebli technologicznych i urządzeń grzewczych, stanowią podstawowe wyposażenie profesjonalnych kuchni. Główne zadanie tych mebli to przedłużenie terminu przydatności do spożycia w temperaturach odpowiednich do danego produktu. Stół do przygotowania pizzy wykonany jest z blach oraz profili kwadratowych ze stali chromo- niklowej w gatunku 0H18N9, które posiadają wymagane atesty do kontaktu z żywnością. Są łatwe w obsłudze. Blat wykonany jest z płyty laminowanej w kolorze jasnym.

Cena:
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl