









Producent
Cena
-
od
do
UWAGA - WYMAGANA PRZESYŁKA PALETOWA.
0193 Stanowisko mobilne

Stanowisko mobilne to urządzenie, które łączy w sobie funkcje mobilnej podstawy pod urządzenia i okapu wyciągowego kondensacyjnego. Idealne rozwiązanie dla firm cateringowych, domów weselnych, ośrodków szkoleniowych dla obsługi imprez plenerowych, pokazów kulinarnych, ogródków letnich. Wszędzie tam gdzie ma być realizowana idea tzw. "front cooking" stanowisko mobilne sprawdzi się bez zarzutu. Na tym urządzeniu dzięki dowolnej konfiguracji sprzętu: płyty grzewcze elektryczne żeliwne, ceramiczne, indukcyjne płaskie, woki indukcyjne, grile płaskie i ryflowane, patelnie, stanowiska neutralne można serwować dania przygotowywane na bieżąco w komfortowy i szybki sposób. Od kuchni śródziemnomorskiej po chińską. Wszędzie tam gdzie trzeba sprostać najbardziej wysublimowanym gustom klientów, którzy chcą widzieć jak powstają przygotowywane dla nich potrawy. Dzięki zastosowanemu systemowi wyciągu powietrza znad strefy gotowania eliminowane jest wydostawanie się uciążliwych zapachów. Wyczuwalny jest jedynie kuszący delikatny aromat przygotowywanych potraw.
Produkt w całości jest wykonany z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej (chromo-niklowej). Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych oraz profili zamkniętych. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji urządzenie może być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa.
Szeroka gama kolorystyczna i materiałowa zabudowy stanowiska umożliwia dopasowanie go do każdego typu wnętrza.
- UWAGA CENA STANOWISKA NIE ZAWIERA W SOBIE CENY MODUŁÓW. CENA MODUŁU PODAWANA JEST INDYWIDUALNIE.
0194 Stanowisko mobilne

Stanowisko mobilne to urządzenie, które łączy w sobie funkcje mobilnej podstawy pod urządzenia i okapu wyciągowego kondensacyjnego. Idealne rozwiązanie dla firm cateringowych, domów weselnych, ośrodków szkoleniowych dla obsługi imprez plenerowych, pokazów kulinarnych, ogródków letnich. Wszędzie tam gdzie ma być realizowana idea tzw. "front cooking" stanowisko mobilne sprawdzi się bez zarzutu. Na tym urządzeniu dzięki dowolnej konfiguracji sprzętu: płyty grzewcze elektryczne żeliwne, ceramiczne, indukcyjne płaskie, woki indukcyjne, grile płaskie i ryflowane, patelnie, stanowiska neutralne można serwować dania przygotowywane na bieżąco w komfortowy i szybki sposób. Od kuchni śródziemnomorskiej po chińską. Wszędzie tam gdzie trzeba sprostać najbardziej wysublimowanym gustom klientów, którzy chcą widzieć jak powstają przygotowywane dla nich potrawy. Dzięki zastosowanemu systemowi wyciągu powietrza znad strefy gotowania eliminowane jest wydostawanie się uciążliwych zapachów. Wyczuwalny jest jedynie kuszący delikatny aromat przygotowywanych potraw.
Produkt w całości jest wykonany z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej (chromo-niklowej). Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych oraz profili zamkniętych. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji urządzenie może być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa.
Szeroka gama kolorystyczna i materiałowa zabudowy stanowiska umożliwia dopasowanie go do każdego typu wnętrza.
0195 Stanowisko mobilne

Stanowisko mobilne to urządzenie, które łączy w sobie funkcje mobilnej podstawy pod urządzenia i okapu wyciągowego kondensacyjnego. Idealne rozwiązanie dla firm cateringowych, domów weselnych, ośrodków szkoleniowych dla obsługi imprez plenerowych, pokazów kulinarnych, ogródków letnich. Wszędzie tam gdzie ma być realizowana idea tzw. "front cooking" stanowisko mobilne sprawdzi się bez zarzutu. Na tym urządzeniu dzięki dowolnej konfiguracji sprzętu: płyty grzewcze elektryczne żeliwne, ceramiczne, indukcyjne płaskie, woki indukcyjne, grile płaskie i ryflowane, patelnie, stanowiska neutralne można serwować dania przygotowywane na bieżąco w komfortowy i szybki sposób. Od kuchni śródziemnomorskiej po chińską. Wszędzie tam gdzie trzeba sprostać najbardziej wysublimowanym gustom klientów, którzy chcą widzieć jak powstają przygotowywane dla nich potrawy. Dzięki zastosowanemu systemowi wyciągu powietrza znad strefy gotowania eliminowane jest wydostawanie się uciążliwych zapachów. Wyczuwalny jest jedynie kuszący delikatny aromat przygotowywanych potraw.
Produkt w całości jest wykonany z atestowanej stali nierdzewnej, kwasoodpornej (chromo-niklowej). Konstrukcję nośną stanowią starannie zaprojektowane i wykonane elementy z blach kształtowanych oraz profili zamkniętych. Dzięki takiej idei projektowania i produkcji urządzenie może być stosowane w obiektach gdzie stawiane są najwyższe wymogi higieny i bezpieczeństwa.
Szeroka gama kolorystyczna i materiałowa zabudowy stanowiska umożliwia dopasowanie go do każdego typu wnętrza.